Medic, către o rănită în accident: Ce dracu' porţi sutien, dacă tu ai silicoane?

O femeie susţine că a fost externată din Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, după un accident, deşi avea fractură la picior. Mai mult, femeia spune că medicul de la radiologie a întrebat-o „Ce dracu' porţi sutien, dacă tu ai silicioane?” şi i-a spus că a făcut accident pentru că a pedepsit-o Dumnezeu.

14755 afișări
Imaginea articolului Medic, către o rănită în accident: Ce dracu' porţi sutien, dacă tu ai silicoane?

Medic, către o rănită în accident: Ce dracu' porţi sutien, dacă tu ai silicioane?

Femeia de 36 de ani din Timiş a ajuns la SJU Târgu-Jiu după un accident cu 6 răniţi care a avut loc în centrul oraşului. Ea a declarat, pentru MEDIAFAX, că i s-au făcut radiografii, apoi a mers un medic la ea şi i-a spus că nu are nimic, în afara unor „dureri normale ca de la un accident”. Apoi, medicul a întrebat-o dacă rămâne până dimineaţă, iar femeia i-a răspuns că dacă nu are nimic, nu vede de ce ar rămâne, deşi o durea piciorul şi era umflat.

Corpul îi era plin de vânătăi şi spune că s-a plâns de durere de şold, însă medicul i-a spus că nu are nimic rupt.

Femeia a semnat externarea şi un poliţist i-a chemat un taxi, cu care a mers la hotel să îşi revină. La hotel durerile la picior i s-au intensificat, dar după câteva ore a plecat cu soţul ei la Timişoara, unde a aflat că are fractură, fiind operată de urgenţă.

„Pe drum, sternul mă durea foarte tare şi mă doare în continuare, când trag aer, când tuşesc. Am zis să merg la spital la Timişoara, să mai fac un control pentru mine, că nu mă simţeam bine. Am mers la Spitalul Militar. Când au venit cu rezultatul de la film au zis <doamnă, nu înţeleg de ce v-au dat drumul, când dumneavoastră aveţi piciorul rupt?>. Nu mi-au dat filmele cu rezultatul la Târgu-Jiu, doar externarea. Mi-au făcut trimitere către UPU, la spitalul judeţean, în Timişoara, a venit un ortoped, s-a uitat şi m-au băgat în operaţie. Mi-au pus un şurub, două cleme şi sârmă de la cleme la şurub, ca să ţină osul", a declarat femeia.

Aceasta spune că vrea să depună plângere împotriva medicului care i-a făcut radiografia: „Vreau să fac plângere împotriva doamnei care a fost de gardă, nu ştiu cum o cheamă, la Radiografie, în momentul în care m-au dus cu căruciorul şi m-a pus pe masă, mi-am dat bluza jos şi a zis <la ce dracu' porţi sutien, dacă tu ai silicioane?>. I-am zis <doamnă, staţi un pic! Faceţi-vă treaba şi lăsaţi-mă în pace, că nu am venit aici ca dumneavoastră să îmi spuneţi de ce port sutien>. Pe piept am două piercing-uri şi a început <ce dracu ai cerceii aceştia? Cine dracu' ţi i-a pus, că din cauza asta ai făcut accident, te-a pedepsit Dumnezeu! Că nu vă mai satură dracu' de cercei>. Numai drăcuia. Şi i-am zis <dumneavoastră vă auziţi ce spuneţi?>. Am rămas şocată. M-a întors, m-a sucit şi a zis <Nu ai nimic rupt! Du-te!>. Doamna care m-a cărat, brancardier era, a rămas şi dânsa şocată. În momentul în care a văzut că am silicoane, ea a luat foc".

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu-Jiu a decis, miercuri, să înceapă o anchetă. Managerul interimar al SJU Târgu- Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ancheta a început pentru a analiza lucrurile care au fost spuse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici