Mesaj-pamflet de Sfântul Ioan, de la medicul din Găeşti care a încercat vaccinarea generală

  • Medicul din Găeşti care anunţase că vaccinează orice persoană interesată a postat un mesaj- pamflet de Sfântul Ioan.
  • Laurenţiu Beluşică: „Nu mi-e frică, mă vaccinează Beluşică” / „Aha, hai că vin şi eu că ăsta ne primeşte numai câte 5”.
439 afișări
Imaginea articolului Mesaj-pamflet de Sfântul Ioan, de la medicul din Găeşti care a încercat vaccinarea generală

„Ioaneeee unde mergi aşa devreme?” - „Mă duc la vaccinare ba Ghe!” - „Păi nu ţi-e frică?” - „Nu mi-e frică, mă vaccinează Beluşică” - „Aha, hai că vin şi eu că ăsta ne primeşte numai câte 5” - este postarea medicului Laurenţiu Beluşică, care precizează că este vorba de un pamflet şi mesajul nu are „multă legătură” cu realitatea.

„Reprezintă modul meu personal de a spune la mulţi ani colaboratorilor, prietenilor mei şi tuturor celor care mă cunosc cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan <cel mai mare dintre cei născuţi din femei>. Aşa că, la mulţi ani tuturor, hai la vaccinare şi Doamne ajută!”, adaugă medicul.

Înainte de acest mesaj, manager Spitalului Găeşti a avut o altă postare, în care vorbeşte despre „sistem”, precizând că nu se referă la o persoană anume sau la o instituţie anume, ci „la o chestie care s-a născut prin anii 50 şi care încă se târâie printre noi”.

Sistemul sau „chestia” are „şapte capete, epoleţi vechi de 60 de ani, solzi, nişte resturi de uniformă militară, jumate de halat de spital, vai mama lui şi robă de honoris causa ruptă şi aia, hidoasă, ce mai. Mai face lucruri bune ici colo dar gata, sînt altele mai bune”.

„Aşadar, sistemule, bună dimineaţa. Cele bune să se adune, cele rele le discutăm aici că nu avem unde.
1. Mă pui să ţin oamenii din linia de vaccinare 12 ore la lucru în fiecare zi plus în we. Tu ai citit codul muncii?
2. Mi-ai programat sâmbătă în 12 ore de lucru 2 pacienţi la ora zece. Şţii că pierd 3 doze? Dar mă ajută un înger păzitor şi o să o scot la lumină.
3. Tu şţii că dintr-un flacon se pot vaccina 6 oameni şi nu 5? În Olanda aşa se face. Dar ei au farmacist în grupa de vaccinare. Tu nu te-ai gândit. Nici măcar nu ai citit.
4. Tu şţii că eu, cu o singură linie de vaccinare care este concepută după toate regulile legale, pot să vaccinez 200-250 de oameni pe zi ? Azi mi-ai programat 5.
Mai am, dar acum te las să te gândeşţi şi să dormi puţin că e ora prânzului. Ne auzim mâine dimineaţă. Vezi să ţi iei diseară pastilele de hipertensiune şi de scădere a colesterolului”, a fost mesajul medicului.

Laurenţiu Beluşică anunţase că vaccinează orice persoană interesată, pentru a nu pierde dozele de vaccin nedorite. Ulterior, DSP a făcut un control la spital, iar Ministerul Sănătăţii a anunţat că în Spitalul Găeşti au fost imunizate doar cadre medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici