Meteorologii anunţă vreme geroasă pentru seara de Revelion

Vremea va fi friguroasă în noaptea de Revelion, chiar geroasă în zonele din centrul şi nord-vestul ţării, vestea îmbucurătoare fiind că nu sunt aşteptate niciun fel de precipitaţii, potrivit datelor furnizate agenţiei de presă MEDIAFAX de Administraţia Naţională de Meteorogie (ANM).

1743 afișări
Imaginea articolului Meteorologii anunţă vreme geroasă pentru seara de Revelion

Meteorologii anunţă vreme geroasă pentru seara de Revelion (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

"Sâmbătă noaptea va fi frig, chiar ger, în special în centrul şi nord-vestul ţării. Temperaturile minime se vor situa între -12 şi -2 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni, spre -18...-19 grade Celsius", anunţă ANM.

În Capitală, temperaturile vor avea valori cuprinse între -6 şi -4 grade Celsius şi nu vor fi precipitaţii.

Potrivit ANM, pe parcursul zilei de sâmbătă ar mai fi posibile fulguieli izolate în partea de sud şi de est a ţării şi vânt în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea, dar la viteze mai mici decât cele de vineri, adică de până la 45-50 de kilometri pe oră.

Temperaturile maxime din timpul zilei vor fi situate între -6 şi 6 grade Celsius, cu cele mai mari valori în Subcarpaţii Getici şi ai Moldovei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici