Ministerul Apărării prelungeşte procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a prelungit perioada de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari pentru anul 2018. Astfel, termenul limită pentru depunerea dosarelor va fi la 22 iunie, nu 8 iunie, cum era până acum.

3535 afișări
Imaginea articolului Ministerul Apărării prelungeşte procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari

Procesul de recrutare a rezerviştilor voluntari se desfăşoară în baza Legii nr. 270/ 2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari şi a Normelor metodologice de aplicare a acesteia.

"M.Ap.N. a iniţiat un proiect de lege pentru completarea respectivului act normativ, document aflat în dezbatere publică pe site-ul instituţiei militare, în vederea creşterii atractivităţii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale, remis luni MEDIAFAX.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, cei interesaţi se pot adresa centrelor militare judeţene sau de sector pe a căror rază îşi au domiciliul.

Numărul de posturi disponibile pentru rezerviştii voluntari în acest an este de peste 3.400, dintre care aproximativ 380 pentru ofiţeri, 140 pentru maiştri
militari, aproximativ 680 pentru subofiţeri şi peste 2.200 pentru gradaţi şi soldaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici