Ministrul Dezvoltării a anunţat când încep lucrările de reabilitare a Cazinoul din Constanţa

Lucrările de reabilitare a Cazinoului din Constanţa vor începe în data de 15 aprilie, a anunţat, luni, în şedinţa de Guvern, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan.

1152 afișări
Imaginea articolului Ministrul Dezvoltării a anunţat când încep lucrările de reabilitare a Cazinoul din Constanţa

Ministrul Dezvoltării: În 15 aprilie încep lucrările de reabilitare la Cazinoul din Constanţa

Ştefan a spus că a fost obţinută autorizaţia de construcţie a Cazinoului din Constanţa, iar în data de 15 aprilie va fi dat ordinul de începere a lucrărilor.

„Am obţinut şi autorizaţia de construcţie a Cazinoului Constanţa. Aşa cum ne-am angajat, pe data de 15 aprilie vom da, cel mai târziu, ordinul de începere a acestor lucrări. (...) Aşa cum am spus şi în şedinţa trecută, avem şi finanţare şi continuăm lucrările. Vom emite ordinul de începe a lucrărilor pentru Cazinoul din Constanţa. Am obţinut autorizaţia de construire vineri, astăzi (luni – n.r.) s-a plătit taxa la ISC de 0,01 şi urmează să continuăm”, a spus Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării.

Premierul Ludovic Orban i-a spus lui Ştefan că „ar fi un lucru foarte frumos pentru Constanţa să reuşim restaurarea şi reabilitarea Cazinoului, care e o clădire emblematică şi extrem de importantă pentru Constanţa”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici