Video MITINGUL DIASPOREI | Intervenţie în FORŢĂ pentru dispersarea protestatarilor. Piaţa Victoriei, unde au avut loc mai multe incidente violente EVACUATĂ. Jandarmeria a folosit tunurile cu apă şi gazele lacrimogene/ Sute de persoane au avut nevoie de medici. Nouă erau jandarmi | GALERIE FOTO, VIDEO

La mitingul din Piaţa Victoriei s-au înregistrat câteva incidente violente între manifestanţi şi forţele de ordine. Jandarmii au folosit tunurile cu apă şi gazele lacrimogene deoarece protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu sticle şi alte obiecte către forţele de ordine. Potrivit ISU, peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Zeci de mii de persoane protestează, vineri seara. Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că nu pot oferi estimări privind numărul participanţilor la miting.

61730 afișări

UPDATE 01:00 Structurile MAI analizează filmările pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor

Toate structurile Ministerului de Interne au fost mobilizate pentru identificarea celor care au furat armele celor doi jandarmi loviţi de către mai mulţi protestatari prezenţi în Piaţa Victoriei, informează Jandarmeria Capitalei, precizând că procurorii se vor ocupa de caz.

Jandarmeria Capitalei precizează că structurile Ministerul Afacerilor Interne s-au mobilizat pentru a identifica persoanele care au furat armele jandarmilor loviţi de mai mulţi protestatari, la mitingul din Piaţa Victoriei. În prezent, sunt analizate imaginile care surprind momentele respective, pentru a fi depistaţi protestatarii. Sursa citată nu a precizat, însă, ce fel de arme au fost sustrase de către manifestanţi.

„Cazul va fi preluat de Parchetul competent. Facem apel la toţi cetăţenii care au informaţii să anunţe poliţia română”, informează reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

UPDATE 23:50 Jandarmii intervin cu tunuri de apă pentru a stinge mai multe incendii declanşate de protestatari violenţi.

UPDATE 23:15  - Jandarmii au intervenit în forţă pentru dispersarea protestatarilor. Piaţa Victoriei, evacuată

Jandarmii au intervenit în forţă, vineri seara, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflaţi în faţa sediului Executivului. În Piaţa Victoria, au existat, în mod repetat, ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine.

Protestatarii au forţat gardurile, au aruncat în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, iar aceştia au intervenit cu spray-uri, gaze lacrimogene şi, ulterior, şi cu tunuri de apă.

UPDATE 23:01  - Aproape 250 de persoane din Piaţa Victoriei au avut nevoie de medici. Nouă erau jandarmi

Aproape 250 de persoane, între care nouă jandarmi, au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD, la protestul din Piaţa Victoriei. Dintre persoanele pe care medicii le-au asistat, 16 au fost transportate la spital.

Până la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care nouă jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, la mitingul din Piaţa Victoriei, sunt prezente 17 ambulanţe SMURD de prim ajutor, 13 ambulanţe pentru multiple victime, toate deservite de medici. De asemenea, sunt pregătite de intervenţie şi trei motociclete SMURD, o maşină de suport logistic medicale, 13 maşini de pompieri, un centru de comandă şi coordonare şi 56 de paramedici pentru preluarea răniţilor.

Câteva zeci de mii de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

UPDATE 22:50  - Incidentele violente continuă în Piaţa Victoriei. Jandarmii încearcă să împrăştie mulţimea folosind grenade cu gaze lacrimogene.

UPDATE 22:24  - Încă un protestatar a fost ridicat de jandarmi. Bilanţ ISU: 221 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mai mulţi protestatari au fost scoşi pe targă din mulţime. Cel mai recent bilanţ transmis de ISU anunţă 221 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aproape 50 de persoane din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, în ultima oră, dintre care doi sunt jandarmi, aceştia având răni la cap, respectiv la picior. Ambii jandarmi au fost transportanţi la spital.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în intervalul orar 21:00-22:00 au fost acordate îngrijiri medicale pentru 49 de persoane. Între aceste persoane se numără şi doi jandarmi, aceştia fiind răniţi la cap, respectiv la picior.

În total, până la ora 22.00, peste 200 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 21:31 - Bilanţ ISU: 172 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Alte 61 persoane prezente la protest au avut nevoie de îngrijiri medicale. În total, 172 intervenţii

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în intervalul orar 20:00-21:00 au fost acordate îngrijiri medicale pentru 61 de persoane.

În total, până la ora 21.00, 172 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei jandarmi.

Peste 20.000 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

UPDATE ora 20.46 -Jandarmeria: În Piaţa Victoriei au venit persoane din galeriile de fotbal, rugăm delimitarea de ele

Jandarmeria Română informează că la mitingul din Piaţa Victoriei au ajuns şi membrii galeriilor de fotbal, subliniind că persoanele care protestează paşnic sunt rugate să nu intre în conflict cu aceştia şi nici să le sprijine acţiunile violente.

„În Piaţa Victoriei şi-au făcut apariţia persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente şi galerii ale unor echipe de fotbal. Rugăm protestatarii de bună credinţă să se delimiteze de aceste grupuri şi să nu sprijine în niciun fel acţiunile lor violente! De asemenea, îi rugăm pe oamenii care protestează paşnic să nu intre în conflict cu aceste persoane! Repetăm apelul nostru la calm şi recomandăm femeilor şi persoanelor însoţite de copii să se retragă din zona în care au loc violenţe!”, precizează Jandarmeria Română, printr-o postare pe Facebook.

UPDATE ora 20.34 - Noi incidente în Piaţa Victoriei. Jandarmii au folosit tunurile cu apă şi gazele lacrimogene

Noi incidente au avut loc la mitingul din Piaţa Victoriei, între protestatari şi jandarmi, forţele de ordine fiind nevoite să recurgă la gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a îndepărta persoanele violente.

De asemenea, METROREX a decis, din cauza numărului mare de persoane ce tranzitau zona, să închidă staţia de metrou Piaţa Victoriei, ceea ce presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran, dar şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire. Staţia se va redeschide la solicitarea autorităţilor.

„Metrorex informează că, la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea ordinii publice, din care fac parte toate instituţiile cu atributii în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astăzi, 10 august a.c., începând cu ora 20.00, staţia Piaţa Victoriei să fie închisă. Închiderea staţiei presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire. Staţia se va redeschide la solicitarea instituţiilor abilitate. Măsura a fost luată pentru asigurarea siguranţei călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piaţa Victoriei”, au precizat reprezentaţii METROREX, printr-un comunicat de presă.

Peste 10.000 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

Unul dintre protestatarii ridicaţi de jandarmi din Piaţa Victoriei avea un dispozitiv cu electroşocuri, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

UPDATE ora 20.20- Alte 35 de persoane prezente la mitingul din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale

Peste 30 de persoane au avut nevoie, în ultima oră, de asistenţă medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violenţelor din Piaţa Victoriei, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în intervalul 19:00-20:00 au fost acordate îngrijiri medicale pentru 35 de persoane.

În total, până la ora 20.00, peste 100 de de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care patru jandarmi.

Peste 10.000 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

UPDATE ora 19.41- Jandarmeria, apel către protestatari: Cei care vin în Piaţa Victoriei să nu vină însoţiţi de copii

Jandarmeria Română face apel, vineri, către protestatarii din Piaţa Victoriei să se delimiteze de grupurile care provoacă violenţe, iar cei care vor să vină în faţa Guvernului să nu fie însoţiţi de copii.

"Vă rugăm să vă delimitaţi de grupurile care provoacă violenţă! Pentru siguranţa voastră şi a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunţat iniţial, pe reţelele de socializare, ca fiind unul paşnic", este mesajul postat de Jandarmeria Română, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Jandarmii le recomandă celor care vor să se alăture protestatarilor să nu vină însoţiţi de copii.

"Recomandăm celor care intenţionează să se alăture protestatarilor din Piaţa Victoriei să nu vină însoţiţi de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violenţelor înregistrate în ultimele ore. Facem, în continuare, apel la calm! Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze paşnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! Suntem şi rămânem în slujba cetăţenilor! Singura noastră preocupare este liniştea voastră, a tuturor şi nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată", transmite Jandarmeria Română.

UPDATE ora 19.23- Alte 40 de persoane din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un alt jandarm lovit

Alte 40 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violenţelor din Piaţa Victoriei, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Un alt jandarm a fost lovit în zona feţei.

În total, până la ora 19.00, 76 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care patru jandarmi.

Aproximativ 10.000 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului, unde s-au înregistrat câteva incidente între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu pietre, sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

UPDATE ora 18.13 - Unul din protestatarii ridicaţi de jandarmi din Piaţa Victoriei avea un dispozitiv cu electroşocuri

Unul dintre protestatarii ridicaţi, vineri, de jandarmi din Piaţa Victoriei avea un dispozitiv cu electroşocuri, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

34 de manifestanţi şi doi jandarmi au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele de la manifestaţia din faţa Guvernului, au anunţat oficialii ISU Bucureşti-Ilfov.

Un jandarm a fost transportat la spital cu suspiciune de fractură la degetul mâinii drepte, iar altul, cu escoriaţii la o mână, a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

(Imagine: Jandameria Romană)

UPDATE ora 18.08 Protestatri aruncă cu pietre către forţele de ordine

(Sursa video: Jandameria Romană)

UPDATE ora 18.00 - 36 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele din Piaţa Victoriei

36 de persoane, printre care doi jandarmi, au avut nevoie de îngrijiri medicale după incidentele din Piaţa Victoriei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Doar două persoane au dorit transportul la spital.

Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 de persoane, după violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei.

Printre cei care au avut nevoie de paramedici se numără şi doi jandarmi, unul cu suspiciune de fractură la degetul mâinii drepte, care a fost transportat la spital, şi unul cu escoriaţii la o mână, dar care a refuzat transportul la spital.

Cele mai frecvente acuze ale persoanelor care au fost în grija pompierilor SMURD au fost lipotimiile şi iritaţii ale ochilor sau iritaţii de căi aeriene, precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

În total, două persoane au vrut să fie transportate la spitale, pentru investigaţii.

Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

UPDATE ora 17.24 - Jandarmeria: S-au folosit spray-uri cu piper pentru a ieşi din situaţia de pericol. Nu a fost ordin

Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti precizează că forţele de ordine au folosit spray-urile cu piper din dotare în momentul în care protestatarii din Piaţa Victoriei au început să arunce în agenţi cu obiecte contondente. Aceştia mai spun că nu s-a dat un ordin pentru spray-uri.

„Cei din Piaţă au forţat gardurile de protecţie instalate şi cordonul de jandarmi, s-au deplasat către sediul Guvernului, colegii mei au realizat un nou dispozitiv pe trotuarul din faţa Guvernuluu României. Circulaţia a fost blocată. Colegii mei asupra cărora s-a aruncat cu beţe de straguri, cu pietre, cu obiecte contondente au folosit spray-urile individuale pe care le au asupra lor. Nu s-a dat ordin de intervenţie cu gaze lacrimogene, fiecare a folost sprayul individual, în funcţie de situaţia în care a fost pus. Când s-a forţat gardurile, şi pentru a ieşi din situaţia de pericol, au folosit sprayurile cu piper”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

În urma incidentelor, un jandarm are o fractură la deget, acesta fiind transportat la spital.

Pentru a elibera bulevardul Aviatorilor (zona din faţa Guvernului), jandarmii au folosit gaze lacrimogene, mare parte din protestatarii prezenţi în Piaţa Victoriei fiind afectaţi de aceste sprayuri.

Şapte protestatari, prezenţi în Piaţa Victoriei, au avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce li s-a făcut rău. De asemenea, jandarmii au fost nevoiţi să folosească şi gazele lacrimogene, după ce protestatarii au aruncat cu obiecte în forţele de ordine.

Protestatarii scandează „Fără violenţă”, „Jandarmeria apără hoţia!” „Demisia!” „PSD, ciuma roşie!”.

Mai mulţi protestatari au fost scoşi cu targa din mulţime, după ce li s-a făcut rău, martorii declarând că gazele lacrimogene folosite de către jandarmi ar fi cauza. Din cauza acesor sprayuri, unui cameraman al unei televiziuni i s-a făcut rău.

Din cauza protestelor din Piaţa Victorie, traficul a fost deviat pe Şoseaua Kiseleff, de la intersecţia cu Ion Mincu. Alte restricţii sunt: pe bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Lascăr Catargiu de la Piaţa Romană, breteaua Iancu de Hunedoara către Piaţa Victoriei, strada Paris şi breteaua de acces către Piaţă de la intersecţia cu bulevardul Ion Mihalache, arată Brigada Rutieră.

UPDATE ora 16.58. Traficul a fost decongestionat după ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene spre Bulevardul Aviatorilor.

UPDATE ora 16.45 Protestatari scoşi cu targa din mulţime. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene

Pentru a elibera Bulevardul Aviatorilor (zona din faţa Guvernului), jandarmii au folosit gaze lacrimogene, mare parte din protestatarii prezenţi în Piaţa Victoriei fiind afectaţi de aceste sprayuri.

Şapte protestatari, prezenţi în Piaţa Victoriei, au avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce li s-a făcut rău. De asemenea, jandarmii au fost nevoiţi să folosească şi gazele lacrimogene, după ce protestatarii au aruncat cu obiecte în forţele de ordine.

Mai mulţi protestatari au fost scoşi cu targa din mulţime, după ce li s-a făcut rău, martorii declarând că gazele lacrimogene folosite de către jandarmi ar fi cauza. Din cauza acesor sprayuri, unui cameraman al unei televiziuni i s-a făcut rău.

Din cauza protestelor din Piaţa Victorie, traficul a fost deviat pe Şoseaua Kiseleff, de la intersecţia cu Ion Mincu. Alte restricţii sunt: pe bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Lascăr Catargiu de la Piaţa Romană, breteaua Iancu de Hunedoara către Piaţa Victoriei, strada Paris şi breteaua de acces către Piaţă de la intersecţia cu bulevardul Ion Mihalache, arată Brigada Rutieră.

La ora transmiterii ştirii, mai mulţi protestatari încearcă să forţeze gardul Guvernului, îmbrâncindu-se cu jandarmii.

UPDATE ora 16.40. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru dispersarea mulţimii. 

UPDATE ora 16.28. Circulaţia a fost blocată parţial în faţa Guvernului, de către protestatarii prezenţi la mitingul din Piaţa Victoriei, mulţi dintre ei încercând să pătrundă în curtea instituţiei. De asemenea, au fost şi îmbrânceli între protestatari şi jandarmi.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată din cauza protestatarilor prezenţi în Piaţa Victoriei, mulţi dintre ei încercând să pătrundă în curtea Guvernului. De asemenea, a fost suplimentat numărul jandarmilor.

Au existat şi incidente între protestatari şi forţele de ordine.

UPDATE ora 16.20. Circulaţia în Piaţa Victoriei a fost blocată de protestatari. Jandarmeria a trimis trupele de intervenţie şi s-au înregistrat ciocniri violente între manifestanţi şi forţele de ordine, după ce persoanele aflate la protest au încercat să intre în forţă în Palatul Victoria. 

Un bărbat care a tulburat ordinea publică în Piaţa Victoriei a fost ridicat, vineri, de jandarmi, anunţă reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi tulburat ordinea publică în Piaţă, acesta fiind condus la o secţie de poliţie pentru a fi identificat şi a fi luate măsurile legale.

De asemenea, o persoană care avea asupra sa mai multe sprayuri cu vopsea, cu care intenţiona să participe la protest, a fost atenţionată de jandarmi că nu poate participa cu acele obiecte. Deşi, iniţial, s-a conformat, ulterior, bărbatul a revenit, iar jandarmii l-au condus la secţie pentru a fi legitimat şi sancţionat.

La ora transmiterii ştirii, protestatarii se adună în Piaţa Victoriei, fiind îmbrăcaţi în tricouri negre cu mesajele "Fără Penali" şi "Nu cedăm". Unii au adus pancarte pe care scrie "Anticipate".

Vineri dimineaţă, poliţiştii bucureşteni au verificat pirotehnic maşinile parcate acolo. Reprezentanţii Jandarmeriei au precizat că forţele de ordine nu vor tolera violenţa.

"Jandarmeria nu va face estimare a numărului de participanţi, nu avem obligaţia legală. Sunt afirmaţii, îndemnuri la violenţă, ură şi intoleranţă, ameninţări cu moartea la adresa jandarmilor. Autorităţile nu tolerează astfel de atitudini, nu acceptăm insubordonarea civică şi violenţa. Toţi cei care vor lansa mesaje de instigare vor răspunde. Jandarmeria Română nu se confruntă cu cetăţenii, noi asigurăm ordinea, siguranţa manifestanţilor şi a celorlalţi . Recomandăm tuturor să se delimiteze de astfel de atutudini. Jandarmeria este o instituţia apolitică, nu suntem trupe pretoriene", a anunţat, joi, locotenent colonel Marius Militaru, şef comunicare Jandarmeria Română.

Numărul jandarmilor care vor fi prezenţi, vineri, pentru a asigura ordinea la mitingul din Piaţa Victoriei va fi dimensionat gradual în funcţie de numărul protestatarilor.

Update ora 18.05. Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 de persoane, după violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei.

Printre cei care au avut nevoie de paramedici se numără şi doi jandarmi, unul cu suspiciune de fractură la degetul mâinii drepte, care a fost transportat la spital, şi unul cu escoriaţii la o mână, dar care a refuzat transportul la spital.

Cele mai frecvente acuze ale persoanelor care au fost în grija pompierilor SMURD au fost lipotimiile şi iritaţii ale ochilor sau iritaţii de căi aeriene, precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

În total, două persoane au vrut să fie transportate la spitale, pentru investigaţii.

Pentru câteva zeci de minute, au existat îmbrânceli între manifestanţi şi forţele de ordine. Pentru că protestatarii au încercat să ocupe spaţiul din faţa Guvernului şi au forţat gardurile, aruncând în acelaşi timp şi cu sticle şi alte obiecte către jandarmi, aceştia au intervenit cu spray-urile cu piper din dotare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici