Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat

  • Medicul legist al cazului de la Piteşti susţine că bărbatul imobilizat de poliţişti a avut o moarte violentă.
  • Bărbatul a murit asfixiat şi a avut mai multe traumatisme.
  • Procurorul de caz a dezvăluit că se fac cercetări asupra faptelor şi încă nu este vizată o persoană.
6158 afișări
Imaginea articolului Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat

NEWS ALERT Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat

Medicul legist a prezentat duminică primele concluzii ale anchetei în cazul bărbatului decedat după ce a fost imobilizat de poliţişti. Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat în urma comprimării părţilor moi ale gâtului şi ale toracelui. De asemenea, medicul legist susţine că victima avea mai multe traumatisme, dar şi o alcoolemie de peste 2 la mie.

„Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit o alcoolemie de peste 2 la mie. Sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale şi toracice prin comprimarea părţilor moi. Rezultatele în câteva săptămâni, nu pot să exclud existenţa unor comorbidităţi, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a precizat medicul legist.

Procurorul cazului a dezvăluit faptul că deja au fost audiate toate persoanele aflate la faţa locului, inclusiv poliţiştii.

Au fost văzute imaginile, au fost identificate persoanele şi vom cere informaţii de la medicul de familie, a precizat procurorul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici