Ninsoare şi vânt de duminică până luni seara. Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare - VIDEO

Meteorologii anunţă că de duminică dimineaţă şi până luni seara va ninge în toată ţara şi vântul va bate cu putere, ajungând până la 100-120 de kilometri pe oră la munte, iar în prima parte a săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat şi va fi ger noaptea şi dimineaţa.

238 afișări
Imaginea articolului Ninsoare şi vânt de duminică până luni seara. Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare - VIDEO

Ninsoare şi vânt de duminică până luni seara. Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Potrivit informării transmise sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), de duminică, ora 10.00 şi până luni, ora 18.00, ninsorile vor cuprinde treptat toată ţara şi vor fi mai consistente în Carpaţii Meridionali, Carpaţii de Curbură şi izolat în regiunile sudice.

"Vântul va prezenta intensificări temporare, viscolind ninsoarea îndeosebi la munte, unde vitezele la rafală vor depăşi 100 - 120 kilometri pe oră, dar şi în estul şi sud-estul ţării, unde se vor atinge 60 - 70 de kilometri pe oră", se arată în informarea ANM.

Video Stirileprotv.ro

Meteorologii mai anunţă că, în prima parte a săptămânii care urmează, vremea se va răci accentuat, devenind geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor în nordul, nord-estul şi centrul ţării, dar şi în zonele deluroase din celelalte regiuni.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici