Noi date despre crima din Mediaş. Trei bărbaţi reţinuţi, prezentaţi luni instanţei

Trei bărbaţi reţinuţi în cazul omorului din Mediaş vor fi prezentaţi luni instanţei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu precizează că tânărul de 25 de ani a fost omorât cu 11 lovituri de cuţit.

4353 afișări
Imaginea articolului Noi date despre crima din Mediaş. Trei bărbaţi reţinuţi, prezentaţi luni instanţei

Noi date despre crima din Mediaş. Trei bărbaţi reţinuţi, prezentaţi luni instanţei

Potrivit prim-procurorului Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, poliţiştii din Sibiu au fost sesizaţi că în noaptea de duminică F.M.A. a murit în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Mediaş, ca urmare a unei agresiuni ce a fost exercitată asupra sa de către trei bărbaţi, agresiune petrecută pe calea de acces a unui club de noapte din Mediaş.

Din cercetări a rezultat că numiţii R.M. (în vârstă de 30 de ani, recidivist, eliberat la data de 25.05.2018, cu un rest de executat de 777 zile), O.O.I. (în vârstă de 38 de ani, cu antecedente penale), A.P. (în vârstă de 34 de ani, recidivist, eliberat la data de 13.06.2017 cu un rest 423 zile) şi alţii au mers la clubul respectiv.

Un grup format din 10 bărbaţi a intrat, la rându său, în club şi s-a îndreptat către masa ocupată de cei de mai sus, din acest grup făcând parte victima F.M.A. (în vârstă de 25 ani). Imediat între cele două grupuri a avut loc o altercaţie în cadrul căreia au fost loviţi doi tineri.

”Văzând că R.M. se îndreaptă către ei cu un cuţit, membrii grupului din care făcea parte şi victima, părăsesc clubul şi o iau la fugă către poarta imobilului aflată la aproximativ 20-30 m depărtare de club, aceştia fiind urmaţi imediat de către R.M., O.O.I., A.P. precum şi celelalte persoane. În continuare, victima F.M.A. alunecă pe zăpadă şi cade la pământ, fiind astfel ajunsă din urmă de către R.M. şi O.O.I., ambii având în mâna dreaptă câte un cuţit. O.O.I. se poziţionează în dreptul capului victimei şi îl loveşte cu piciorul în zona capului de 8 ori. Concomitent cu loviturile aplicate de O.O.I. în zona capului, R.M. loveşte victima aflată la pământ de 11 ori cu cuţitul în zona membrelor inferioare, acesta fiind împiedicat să mai lovească în continuare cu cuţitul de către O.O.I. care îl împinge de deasupra victimei, moment în care se dezechilibrează şi cade în zăpadă în apropierea victimei. Imediat după ce R.M. şi O.O.I. încetează să mai lovească victima, apare venind în fugă şi A.P. care se îndreaptă direct către victima aflată la pământ si pe care o loveşte cu pumnii şi cu picioarele tot în zona capului”, se arată în comunicatul citat.

Moartea tânărului a fost violentă şi cauzată de o hemoragie externă.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspecţilor R.M., O.O.I. şi A.P. pentru 24 de ore, pentru omor şi lovire sau alte violenţe, urmând a se emite ordonanţa de punere în mişcare a urmăririi penale şi a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici