Noi greve în Grecia: Traficul aerian va fi afectat săptămâna aceasta

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în această perioadă în Grecia că sindicatul controlorilor de trafic aerian din această ţară a anunţat organizarea unei greve de avertisment.

373 afișări
Imaginea articolului Noi greve în Grecia: Traficul aerian va fi afectat săptămâna aceasta

Noi greve în Grecia: Traficul aerian va fi afectat săptămâna aceasta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunea de protest se va desfăşura, joi, în intervalul 14.00-18.00. De asemenea, o grevă de 48 de ore, începând cu data de 17 septembrie, a fost anunţată de sindicatul controlorilor de trafic aerian.

Mişcările de protest vor afecta programul de zbor al curselor interne şi internaţionale.

MAE sfătuieşte cetăţenii români să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului, pentru a evita situaţiile neplăcute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici