O ambulanţă s-a RĂSTURNAT în Capitală: Pacientul, asistenta şi şoferul au fost duşi la Spitalul Floreasca - FOTO

O ambulanţă din Dâmboviţa, care transporta la spital o persoană cu hemofilie, s-a răsturnat în zona Iancu de Hunedoara din Capitală, pacientul, aistenta şi şoferul fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, joi, medicul Manuela Guran, reprezentantul SMURD Bucureşti.

1486 afișări
Imaginea articolului O ambulanţă s-a RĂSTURNAT în Capitală: Pacientul, asistenta şi şoferul au fost duşi la Spitalul Floreasca - FOTO

O ambulanţă s-a RĂSTURNAT în Capitală: Pacientul, asistenta şi şoferul au fost duşi la Spitalul Floreasca (Imagine: Silviu Matei./ Mediafax Foto)

Din primele informaţii rezultă că cei trei au suferit răni uşoare, aceştia urmând să fie supuşi unor investigaţii, a spus medicul Manuela Guran.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.10, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, pe sensul spre Şoseaua Ştefan cel Mare, ambulanţa, care avea în funcţiune sistemul de semnalizare, fiind lovită de un autoturism Ford, la intersecţia străzilor Roma şi Căderea Bastiliei, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Potrivit lui Codău, autoturismul Ford a lovit ambulanţa în lateral, aceasta intrând în alte maşini parcate pe partea dreaptă a drumului.

Circulaţia a fost blocată aproximativ 20 de minute în urma accidentului.

Poliţiştii de la Brigada Rutieră fac cercetări la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici