O asistentă de 49 de ani, de la Spitalul din Sibiu, a murit din cauza COVID-19

O asistentă de 49 de ani, din Sibiu, a murit, din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Este primul caz de cadru medical din Sibiu mort din cauza COVID-19.

2378 afișări
Imaginea articolului O asistentă de 49 de ani, de la Spitalul din Sibiu, a murit din cauza COVID-19

O asistentă de 49 de ani, de la Spitalul din Sibiu, a murit din cauza COVID-19 FOTO Profimedia

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au postat, luni, pe pagina de Facebook, un mesaj de condoleanţe după decesul asistentei în vârstă de 49 de ani.

„Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui om care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede”, au scris, pe pagina de Facebook, reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În judeţul Sibiu, de la debutul epidemiei, au murit 55 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici