O familie şi-a ascuns copilul sub o pătură pentru a-l trece ilegal frontiera, la Nădlac

O familie formată dintr-un cetăţean turc şi o româncă a încercat să treacă frontiera cu copilul de 7 ani ascuns sub o pătură, în maşină. Cei doi le-a spus poliţiştilor din Nădlac că voiau să ajungă îl Elveţia, însă copilul avea paşaportul expirat.

131 afișări
Imaginea articolului O familie şi-a ascuns copilul sub o pătură pentru a-l trece ilegal frontiera, la Nădlac

O familie şi-a ascuns copilul sub o pătură pentru a-l trece ilegal frontiera, la Nădlac

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul turc Askin A., însoţit de soţia sa, cetăţean român Carmen A., călătorind într-un autoturism înmatriculat în Elveţia.

Poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns, sub o pătură, pe bancheta din spate, un copil.

În cadrul cercetărilor, cei doi au declarat că minorul este copilul lor, are 7 ani şi doreau să ajungă cu el în Elveţia. Cei doi părinţi au recurs la această metodă deoarece paşaportul românesc prezentat la control era expirat şi nu i-au obţinut un alt document de călătorie valabil.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici