O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Aceasta era căsătorită şi se cazase cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

O femeie a căzut joi, când se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental, criminaliştii urmând a stabili împrejurările în care aceasta a căzut, informează surse judiciare. Conform aceloraşi surse, femeia era căsătorită şi nu a lăsat niciun bilet în cameră pentru a-şi justifica gestul.

9652 afișări
Imaginea articolului O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Aceasta era căsătorită şi se cazase cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Se cazase cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Femeia avea 35 de ani şi se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sută de euro pe cameră, spun sursele citate. Din primele cercetări desfăşurate reiese că aceasta a vrut să se sinucidă, joi, când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor. 

Poliţişti audiază membrii familiei acesteia, la domiciliul lor.

Poliţiştii urmează a stabili dacă femeia, care este din Bucureşti, s-a sinucis sau a fost împinsă. Ea se cazase în hotel cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Faţă de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinental, construit în 1976, are balcoane pe care clienţii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină-Legală, pentru a i se face necropsia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici