O femeie a decedat într-un incendiu produs în zona parcului Cişmigiu din Capitală

O femeia a decedat, joi seară, în urma unui incendiu produs la apartamentul său, în zona parcului Cişmigiu din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

398 afișări
Imaginea articolului O femeie a decedat într-un incendiu produs în zona parcului Cişmigiu din Capitală

O femeie a decedat într-un incendiu produs în zona parcului Cişmigiu din Capitală (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a precizat că în jurul orei 21.45 a fost primit la 112 un apel prin care a fost semnalat un incediu izbucnit într-un apartament aflat la etajul III al unui bloc aflat pe Intrarea Victor Eftimiu.

Focul s-a propagat, prin balcon, spre etajul IV al blocului.

În apartamentul de la etajul III a fost găsită o femeie decedată, au mai spus sursele citate.

Nepotul femeii, care nu se afla în apartament la momentul izbucnirii incendiului, a încercat să spargă uşa, pentru a intra să-şi salveze ruda, însă nu a reuşit acest lucru.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, la faţa locului fiind aduse şi două echipaje de prim ajutor şi unul de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici