Femeia care ameninţa că se sinucide s-a aruncat de pe blocul unde a stat mai bine de 30 de ore - FOTO

Femeia care se urcase pe un bloc de opt etaje din centrul Capitalei şi ameninţa că se sinucide, de joi de la ora 11.00, s-a aruncat de pe imobil, neputând fi convinsă să renunţe la gestul său, nici de negociatori, nici de soţul ei.

7371 afișări
Imaginea articolului Femeia care ameninţa că se sinucide s-a aruncat de pe blocul unde a stat mai bine de 30 de ore - FOTO

Femeia care ameninţa că se sinucide s-a aruncat de pe blocul unde a stat mai bine de 30 de ore (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţie, femeia care se urcase pe blocul de pe strada George Enescu de joi dimineaţă, ameninţând că se aruncă, era afectată de faptul că fiica sa murise de cancer.

Negociatorii Poliţiei Capitalei au încercat neîntrerupt, timp de peste 30 de ore, să o convingă să coboare, inclusiv aducându-i banii pe care spunea că îi datorează la întreţinere, potrivit surselor citate. Poliţiştii l-au adus pe bloc şi pe soţul femeii pentru a o convinge.

Femeia s-a aruncat, însă, vineri, după ora 18.00.

Ea suferea de depresie după ce fiica ei, care suferea de cancer, a murit de curând, aceasta fiind singurul copil al femeii.

Înainte de a se urca pe clădire, femeia ar fi anunţat-o pe casiera blocului că doreşte să moară pentru a-şi revedea fiica.

Femeia avea antecedente medicale şi a fost internată pentru depresie.

Conform procedurii în astfel de situaţii, în cauză a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici