O femeie din Ucraina a încercat să se sinucidă în Lugoj. Nu este prima tentativă

O femeie de 34 de ani din Ucraina a încercat miercuri să se sinucidă în Lugoj, judeţul Timiş, fiind salvată de un cetăţean.

308 afișări
Imaginea articolului O femeie din Ucraina a încercat să se sinucidă în Lugoj. Nu este prima tentativă

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din Lugoj se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 34 de ani din Ucraina ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă a fost salvată de un cetăţean.

Femeia a fost dusă la spital, întrucât avea un comportament agitat, iar ulterior a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma examinării medicale a reieşit că femeia prezenta vânătăi pe corp. Ea a declarat că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

„După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecţia străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din acesta, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, a transmis Poliţia Timiş.

În urma acestui incident, femeia a fost dusă la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici