O fetiţă de 12 ani a încercat să iasă din ţară cu buletinul surorii ei, de 21 de ani

O fetiţă de 12 ani a încercat, în noaptea de miercuri spre joi, să iasă din ţară prin Vama Nădlac cu buletinul surorii ei, în vârstă de 21 de ani, sfătuită de cumnatul ei să recurgă la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania la părinţi.

335 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 12 ani a încercat să iasă din ţară cu buletinul surorii ei, de 21 de ani

O fetiţă de 12 ani a încercat să iasă din ţară cu buletinul surorii ei, de 21 de ani

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în noaptea de miercuri spre joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Dragoş C., în vârstă de 27 de ani, însoţit de o fată care s-a legitimat cu o carte de identitate românească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii de frontieră au constatat că fetiţa nu este una şi aceeaşi cu cea din buletin, motiv pentru care cei doi au fost conduşi la sediul Punctului de Trecere a Frontierei.

Poliţiştii au stabilit că fetiţa are doar 12 ani, iar buletinul aparţinea surorii ei, în vârstă de 21 ani. Fetiţa a recurs la această metodă, sfătuită de Dragoş C, cumnatul ei, deoarece dorea să ajungă în Germania la părinţi.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici