O nouă aplicaţie informează constănţenii când vine următorul autobuz şi care este cea mai apropiată staţie

Compania de transport în comun din Constanţa a lansat, marţi, o aplicaţie pentru mobil cu ajutorul căreia călătorii pot afla când vine următorul autobuz, care este cea mai apropiată staţie sau care este cea mai simplă şi rapidă modalitate de a ajunge la destinaţie.

347 afișări
Imaginea articolului O nouă aplicaţie informează constănţenii când vine următorul autobuz şi care este cea mai apropiată staţie

Călătorii din Constanţa pot afla când vine următorul autobuz şi care este cea mai apropiată staţie

„Compania de transport în comun a lansat aplicaţia CT BUS, un ghid de călătorie disponibil pe telefoanele mobile, cu instrucţiuni pas cu pas, de la cea mai apropiată staţie de autobuz până la cea mai simplă metodă de a ajunge la destinaţie”, a anunţat compania de transport în comun printr-un comunicat de presă.

Primii care au testat aplicaţia smart au fost tinerii din cadrul proiectului „Constanţa Capitala Tineretului din România”.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa, i-a îndemnat pe tineri să vină cu propuneri şi sugestii de îmbunătăţire a aplicaţiei după ce o folosesc.

Cu ajutorul aplicaţiei lansate, călătorii constănţeni pot verifica timpul de aşteptare în staţie, vizualizarea rutei şi a poziţiei autobuzului în timp real sau pot vizualiza hărţi interactive care detectează poziţia utilizatorului, cele mai apropiate staţii de autobuz şi toate autobuzele care trec prin fiecare staţie.

Aplicaţia CT BUS este disponibilă pentru Android şi IOS, cât şi în versiunea web.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici