Oprescu: Ministerul de Externe îşi va construi un nou sediu, între Şos. Kiseleff şi Bd. Mărăşti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că Ministerul Afacerilor Externe îşi va construi un nou sediu, între Kiseleff şi Mărăşti, pregătindu-se astfel pentru anul în care preşedinţia Consiliului UE va reveni României.

296 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Ministerul de Externe îşi va construi un nou sediu, între Şos. Kiseleff şi Bd. Mărăşti

Oprescu: Ministerul de Externe îşi va construi un nou sediu, între Şos. Kiseleff şi Bd. Mărăşti

"Românica să aibă şi ea un minister reprezentativ, care să-i primească (pe oficialii străini - n.r.), să-i cazeze, să-i mângâie pe cap", a mai spus edilul , la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV, precizând că noul sediu al MAE va fi amplasat undeva între Şoseaua Kiseleff şi Bulevardul Mărăşti.

Viitorul sediul al MAE, care va fi construit din banii ministerului, este prevăzut în Planul Urbanistic Zonal necesar începerii proiectului privind pasajul rutier subteran de la Piaţa Presei Libere, a mai spus Oprescu, în aceeaşi emisiune.

România ar urma să deţină preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în al doilea semestru din 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici