Patru judeţe sunt sub cod galben de vânt, iar trei se află sub atenţionare de ceaţă / Noi atenţionări cod galben de vânt pentru Iaşi, Botoşani, Suceava şi Sălaj

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, vineri, noi atenţionări cod galben de vânt pentru judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Sălaj şi a prelungit codul galben pentru judeţele Cluj şi Satu Mare până la ora 14.00.

1302 afișări
Imaginea articolului Patru judeţe sunt sub cod galben de vânt, iar trei se află sub atenţionare de ceaţă / Noi atenţionări cod galben de vânt pentru Iaşi, Botoşani, Suceava şi Sălaj

Patru judeţe sunt sub cod galben de vânt, iar trei se află sub atenţionare de ceaţă

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, vineri, noi atenţionări cod galben de vânt pentru judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Sălaj şi a prelungit codul galben pentru judeţele Cluj şi Satu Mare până la ora 14.00. 

Atenţionări cod galben de vânt au fost emise pentru judeţele Iaşi, Botoşani şi Suceava, în vigoare până la ora 11.00. Intensificările vântului vor depăşi la rafală 55-60 de kilometri pe oră, iar în unele zone 70 de kilometri pe oră şi chiar 90 de kilometri pe oră.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis o atenţionare cod galben de vânt pentru judeţul Sălaj, în vigoare până la ora 14.00, şi a prelungit atenţionarea cod galben de vânt, emisă iniţial până la ora 8.00, pentru judeţele Cluj şi Satu Mare până la ora 14.00. Intensificările vântului vor depăşi la rafală 55-60 de kilometri pe oră, iar la munte 70 - 80 de kilometri pe oră, izolat 100 de kilometri pe oră.

Vizibilitatea la munte va fi scăzută din cauza ninsorii viscolite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici