Percheziţii în Capitală într-o anchetă privind furturi de maşini de lux, 11 persoane audiate

Unsprezece persoane au fost duse la audieri, marţi dimineaţă, la Serviciul Furturi Auto din Poliţia Capitalei, în urma a opt percheziţii vizând destructurarea unei reţele specializate în furturi de maşini de lux.

96 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală într-o anchetă privind furturi de maşini de lux, 11 persoane audiate

Percheziţii în Capitală într-o anchetă privind furturi de maşini de lux, 11 persoane audiate (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Poliţiştii bucureşteni, coordonaţi de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, au făcut opt percheziţii în Capitală, pentru a pune în executare 18 mandate de aducere, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Unsprezece dintre suspecţi au fost ridicaţi în urma percheziţiilor şi sunt audiaţi de poliţişti şi procurori la sediul Serviciului Furturi Auto.

În ceea ce priveşte modul de operare a membrilor reţelei, aceştia furau maşinile din străinătate şi le vindeau în România sau declarau fals că maşina luată în leasing le-a fost furată, obţineau asigurarea şi revindeau maşina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici