Pericol de înec la mare. O fetiţă de 11 ani este căutată de scafandri după ce a fost luată de valuri, la Eforie. Mama şi sora ei, salvate

O fetiţă de 11 ani este căutată, marţi, cu scafandri, la Eforie, după ce a dispărut în apele mării, mama ei şi sora de 13 ani fiind scoase în siguranţă la ţărm, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1879 afișări
Imaginea articolului Pericol de înec la mare. O fetiţă de 11 ani este căutată de scafandri după ce a fost luată de valuri, la Eforie. Mama şi sora ei, salvate

O fetiţă de 11 ani este căutată de scafandri după ce a dispărut în mare, la Eforie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, femeia şi cele două surori s-au aventurat în apele mării, marţi în jurul prânzului, fiind toate în pericol să se înece, dar mama şi fiica mai mare, de 13 ani, au fost salvate şi aduse la ţărm.

Fata mai mică, în vârstă de 11 ani, nu a mai fost găsită, ea fiind căutată de mai multe ore cu ajutorul pompierilor şi a scafandrilor de la ISU „Dobrogea”.

Doi bărbaţi s-au înecat în aceeaşi zonă, săptămâna trecută, unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost resuscitat şi transportat la spital, murind câteva zeci de minute mai târziu în unitatea sanitară.

Până în prezent, trei persoane şi-au pierdut viaţa, vara aceasta, în valurile mării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici