Persoane arestate în România, după ce în locuinţele lor s-au găsit zeci de kilograme de cannabis

Trei bărbaţi din Arad, în locuinţele cărora procurorii DIICOT au găsit zeci de kilograme de cannabis, au fost arestaţi preventiv, sâmbătă. O parte din droguri erau produse de cei trei în gospodărie.

1490 afișări
Imaginea articolului Persoane arestate în România, după ce în locuinţele lor s-au găsit zeci de kilograme de cannabis

Persoane arestate în România, după ce în locuinţele lor s-au găsit zeci de kilograme de cannabis

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de DIICOT, trei bărbaţi, Csaba Mihai Hegedus, Alexandru Daniel Cosma şi Valentin Oniţă au fost arestaţi preventive, sâmbătă, conform deciziei Tribunalului Arad.

Mihai Csaba Hegedus este acuzat de trafic ilicit de droguri de risc, în formă continuată, după ce, în cursul lunii aprilie 2018, acesta a cultivat cannabis, fără drept şi în scop de comercializare, în municipiul Arad, zona Malul Mureşului, iar în vineri, în 19 octombrie, acesta a deţinut aproape 37 de kilograme de cannabis, din cultura proprie, fără drept şi în scop de comercializare, la imobilul său din municipiul Arad. Cantitatea de droguri a fost găsit de poliţişti şi de procurori în timpul unor percheziţii. De asemenea, tot vineri, acesta ar fi depozitat peste 8 kilograme de droguri de risc dintr-o altă cultură, fără drept, în imobilul său, acestea urmând să fie comercializate de către inculpat.

Şi în locuinţa lui Alexandru Daniel Cosma au fost depistate droguri cultivate, în luna aprilie, iar vineri, la acesta au fost găsite 3,40 kilograme de cannabis, din cultura proprie, pe care şi el ar fi vrut să o comercializeze.

Procurorii DIICOT arată că şi Valentin Oniţă a deţinut şi depozitat droguri de risc, respective 8,52 kilograme de cannabis, fără drept şi în scop de comercializare.

„În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi indisponibilizate 51,98 kg. de cannabis, fiind ridicate dispozitive şi obiecte utilizate pentru procesarea şi comercializarea drogurilor”, se arată în comunicatul DIICOT.

Tribunalul Arad a dispus, sâmbătă, arestarea preventivă a celor trei inculpaţi, pe o perioada de 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici