Logodnă cu bâte şi cuţite. Poliţia a reţinut 4 persoane în urma scandalului declanşat de rudele fetei

Patru persoane au fost reţinute de poliţiştii din Buzău pentru încăierare, tulburare a liniştii şi ordinii publice şi distrugere, în urma unui scandal care a pornit de la o logodnă ţigănească pe care familia fetei o refuza. Cei patru vor fi prezentaţi, joi, instanţei, cu propunere de arestare.

1130 afișări
Imaginea articolului Logodnă cu bâte şi cuţite. Poliţia a reţinut 4 persoane în urma scandalului declanşat de rudele fetei

Logodnă cu bâte şi cuţite. Poliţia a reţinut 4 persoane în urma scandalului declanşat de rudele fetei

Scandalul a avut loc în Buzău, miercuri. Şase persoane au fost implicate, anunţă IJP Buzău.

„Din cercetările efectuate a rezultat că în conflict au fost implicaţi doi bărbaţi de o parte, patru de cealaltă parte, cu vârste cuprinse între 26 şi 45 de ani, toţi din municipiul Buzău. În urma agresiunilor reciproce, patru dintre cei implicaţi au suferit vătămări minore, fiind transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale”, au transmis poliţiştii.

Persoanele implicate au fost duse audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău iar împotriva a patru dintre bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi distrugere.

Bărbaţii urmează să fie prezentanţi, joi, instanţei pentru măsuri preventive.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că scandalul a izbucnit de la o logodnă ţigănească pe care familia fetei o refuza.

Rudele ei, patru persoane, s-au dus acasă la băiatul cu care urma să se facă logodna. Aici, în curte, s-a iscat bătaia, doi dintre fraţi sărind să-i ia apărarea tânărului, iar scandalul s-a mutat apoi în stradă.

Bărbaţii s-au lovit cu bâte, dar în încăierare s-a folosit şi un cuţit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici