Poliţia Constanţa: dosar penal în cazul incendiului de la Arhiepiscopia Constanţa

Un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă a fost deschis în cazul incendiului care a avut loc sâmbătă noaptea la sediul Arhiepiscopiei Constanţa.

2011 afișări
Imaginea articolului Poliţia Constanţa: dosar penal în cazul incendiului de la Arhiepiscopia Constanţa

Poliţia Constanţa: dosar penal în cazul incendiului de la Arhiepiscopia Constanţa

În cursul serii trecute, în jurul orei 21.50, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la clădirea Arhiepiscopiei Constanţa, are loc un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, precum şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi poliţişti locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Constanţa, pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă în vederea unei intervenţii eficiente şi rapide a pompierilor, dar şi pentru restricţionarea traficului rutier, acolo unde situaţia a impus-o.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precizează Poliţia.

Incendiul a avut loc la mansarda clădirii şi a afectat circa 800 de metri pătraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
dosar penal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici