Poliţie: Cel puţin 16 răniţi în incidentul armat din New York

Cel puţin 16 persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, în urma incidentului armat produs marţi într-o staţie de metrou din oraşul american New York, anunţă autorităţile.

547 afișări
Imaginea articolului Poliţie: Cel puţin 16 răniţi în incidentul armat din New York

Poliţie: Cel puţin 16 răniţi în incidentul armat din New York

Poliţia a comunicat, potrivit agenţiei Associated Press, că au fost rănite în total 16 persoane, dintre care opt au plăgi produse prin împuşcare. Cinci persoane sunt în stare gravă.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou din apropierea Străzii 36, în cartierul Sunset Park din Brooklyn, potrivit comisarului de poliţie Keechant Sewell, citat de ABC News. Unele persoane au fost împuşcate pe platforma staţiei de metrou, iar altele într-un vagon, în timp ce trenul se deplasa spre staţia de metrou din zona Greenwood Heights.

Autorul atacului este căutat activ de forţele de ordine. În momentul comiterii atacului, individul purta o vestă de culoare verde specifică muncitorilor de pe şantiere de construcţii şi o mască de gaze. Dispozitivele explozive artizanale depistate de autorităţi nu erau funcţionale.

Autorităţile încearcă să afle motivul atacului, dar, deocamdată, nu este luată în calcul ipoteza unui act terorist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atac,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici