Poliţist aflat în misiune pe o terasă din Eforie, agresat. Făptaşul a fost arestat preventiv

Un bărbat a fost arestat preventiv luni după ce, duminică, în Eforie Nord, a lovit cu piciorul un poliţist aflat în misiune, acesta necesitând 11 - 12 zile de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

12472 afișări
Imaginea articolului Poliţist aflat în misiune pe o terasă din Eforie, agresat. Făptaşul a fost arestat preventiv

Poliţist aflat în misiune pe o terasă din Eforie, agresat. Făptaşul a foat arestat preventiv

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, duminică, poliţistul a fost solicitat să intervină la o terasă din staţiunea Eforie Nord, deoarece muzica era dată prea tare. Supărat că nu este lăsat să se „distreze”, bărbatul l-a lovit pe poliţist cu piciorul în zona toracelui, în condiţiile în care aceasta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Ulterior, după ce agresorul a fost dus la sediul Poliţiei Eforie, acesta a continuat scandalul, lovind cu picioarele mobilierul din încăpere. Lucrătorul de poliţie s-a apropiat de acesta, pentru a încerca să-l împiedice să se rănească, momentul în care, bărbatul, cu intenţie, l-a lovit pe poliţist cu piciorul în zona feţei. În urma loviturilor aplicate, poliţistului i-au fost produse leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 11 - 12 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar luni, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Solicitarea a fost admisă, pe numele agresorului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici