Poliţist din Piteşti lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un levier de proprietarul unui TIR

Un poliţist local din Piteşti a fost lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un levier de mai multe persoane, între care şi proprietarul unui TIR, după ce agentul a vrut să-l amendeze pe şoferul autovehiculului respectiv întrucât parcase neregulamentar.

338 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Piteşti lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un levier de proprietarul unui TIR

Poliţist din Piteşti lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un levier de proprietarul unui TIR (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţistul local a spus că a văzut un TIR parcat pe domeniul public şi a oprit să-l amendeze pe şoferul acestuia, moment în care proprietarul autovehiculului şi alte persoane au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un levier.

"Eram de serviciu pe strada Depozitelor, am văzut un TIR parcat pe domeniul public, am oprit pentru a-l sancţiona pe şofer în zonă fiind indicator Oprire interzisă. Nu am apucat să stau de vorbă cu el că proprietarul TIR-ului a sărit la noi şi ne-a spus că nu avem ce căuta în acea zonă. I-am explicat că acel TIR e pe domeniu public, dar el a luat un levier, iar pe mine au sărit trei persoane, m-au împins, m-au lovit, m-au târât. Au dat cu pumnii, palmele şi picioarele, dar şi cu levierul. M-au lovit foarte rău. Nu mă aşteptam să se întâmple aşa ceva. Un alt şofer de TIR m-a ajutat şi le-a spus agresorilor să mă lase în pace să-mi fac datoria. Dar i-au rupt şi lui tricoul. Nu am mai avut asemenea incidente de şase ani şi jumătate de când lucrez", a declarat polişistul Ionuţ Ion.

Persoanele care l-au lovit pe agent au fost duse la sediul Poliţiei Locale pentru audieri.

"Poliţistul a încercat să-i spună şoferului că a parcat neregulamentar, dar asupra lui a sărit proprietarul TIR-ului şi câţiva angajaţi care l-au luat la bătaie, iar primele date arată că agresorii erau beţi. Ulterior, poliţistul a reuşit să scape şi a ajuns la sediul instituţiei cu cămaşa ruptă, murdară de sânge şi lovit. Pentru loviri şi alte violenţe agresori riscă între 3 luni şi 2 ani de puşcărie, dar încadrarea juridică a agresiunilor provocate unui poliţist în exerciţiul funcţiunii urmează să fie realizate după emiterea certificatului medical al acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu.

Agentul agresat a fost transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici