Ponta: CSM sper să fie la fel de vigilent cu manifestaţia de la Sf. Gheorghe, aşa cum a fost cu noi

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat speranţa, sâmbătă, că CSM va fi "la fel de vigilent" cu manifestaţia publică de la Sfântu Gheorghe şi va sesiza inspecţia judiciară, aşa cum a făcut cu Guvernul.

904 afișări
Imaginea articolului Ponta: CSM sper să fie la fel de vigilent cu manifestaţia de la Sf. Gheorghe, aşa cum a fost cu noi

Ponta: CSM sper să fie la fel de vigilent cu manifestaţia de la Sf. Gheorghe, aşa cum a fost cu noi (Imagine: Stefan Micsik / MediafaxFoto)

"Astăzi este o manifestaţie publică la Sfântu Gheorghe faţă de o decizie a Justiţiei. Sunt convins că vigilentul CSM, atât de vigilent cu noi, va fi la fel de vigilent când există o manifestaţie publică împotriva unei hotărâri judecătoreşti şi va sesiza inspecţia judiciară faţă de cei care manifestează", a spus Ponta.

Circa 20.000 de maghiari din Transilvania sunt aşteptaţi, sâmbătă, la un protest în Sfântu Gheorghe, după condamnarea la închisoare a lui Marko Attila, în cazul retrocedării Colegiului "Székely Mikó", scopul acţiunii fiind acela de a semnala că decizia instanţei ar putea fi un precedent periculos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici