Ponta: Dăm bani primarilor pentru persoane cu dizabilităţi. Cinstit, primarii trebuiau să aloce banii

Guvernul va aloca autorităţilor locale, din fondurile restituite de către ministere, 87 milioane lei pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi, reprezentând toţi banii necesari acestei categorii, a anunţat premierul Ponta, adăugând că, "cinstit", probabil că banii trebuiau alocaţi de primari.

174 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dăm bani primarilor pentru persoane cu dizabilităţi. Cinstit, primarii trebuiau să aloce banii

Ponta: Dăm bani primarilor pentru persoane cu dizabilităţi. Cinstit, primarii trebuiau să aloce banii (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Din tot ce aţi mai dat înapoi de la ministere reuşim să dăm toţi banii pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi. Trebuie să ştie toţi primarii şi preşedinţii de consilii judeţene că astăzi primesc toţi banii. Unii probabil că trebuiau să-i pună ei, ca să fim cinstiţi, dar dacă nu îi au, nu trebuie să se răsfrângă asupra celor care au cea mai mare nevoie de bani în această perioadă", a spus Ponta miniştrilor, în edinţa de guvern.

El a precizat că banii vor fi alocaţi până de Sărbători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici