Ponta despre întârzierile la autostrada Sibiu-Orăştie: Vom da sancţiuni după ce mă informez

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Lancrăm, judeţul Alba, că se va informa despre întârzierile la lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie şi va da sancţiuni, adăugând că autostrada trebuie deschisă înainte de Crăciun, deoarece traficul este intens în zonă.

260 afișări
Imaginea articolului Ponta despre întârzierile la autostrada Sibiu-Orăştie: Vom da sancţiuni după ce mă informez

Ponta despre întârzierile la autostrada Sibiu-Orăştie: Vom da sancţiuni după ce mă informez (Imagine: Publimedia/Shutterstock)

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, la Lancrăm, unde s-a aflat pentru a inspecta lucrările la autostrada Sibiu-Orăştie, dacă va da sancţiuni pentru întârzierile înregistrate la lotul trei Sălişte - Cunţa, el răspunzând: "Sunt convins că după ce voi vedea cu ochii mei şi după ce mă informez, dăm şi sancţiuni".

Întrebat dacă va merge la inaugurarea celorlalte trei troansoane ale autostrăzii, Ponta a răspuns că depinde cât de mare va fi inaugurarea.

"Nu ştiu încă, o să vedem. Important e să fie inaugurată. Că inaugurări de astea de 10 kilometri ştiţi cum e ... la prim-miniştii mici - autostrăzi mici, la primi-miniştri mai înalţi .... Dacă e mare inaugurarea, vin, dacă nu, nu", a răspuns Ponta.

Acesta a adăugat că autostrada Sibiu-Orăştie este "esenţială" şi va trebui deschisă înainte de Crăciun, deoarece în zonă circulaţia este foarte mare.

Lotul trei al autostrăzii Sibiu-Orăştie are o lungime de 22,11 kilometri.

Ministrul delegat pentru Infrastructură, Dan Şova, a declarat, vineri, la Lancrăm (judeţul Alba), după inspecţia pe şantierul autostrăzii Sibiu-Orăştie, că circulaţia pe trei din cele patru loturi ale autostrăzii va fi deschisă până la Crăciun, spunând că a mers cu 160 km/oră şi că "maşina era lină".

În ce priveşte lotul trei al autostrăzii, Şova a afirmat că aici au apărut mai multe probleme cu terenul, însă acestea nu sunt pe coridorul autostrăzii, ci pe dealurile din apropiere, care alunecă spre autostradă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici