Ponta le-a spus din nou poliţiştilor că ştie cu ce greutăţi se confruntă ca dotare

Premierul Ponta le-a spus poliţiştilor, la bilanţul pe anul trecut al MAI, că ştie ce greu pot fi asigurate funcţionarea parcului auto, anvelopele de iarnă pentru motocicliştii de la circulaţie şi alte sedii în locul celor pierdute în urma unor procese "dubioase" şi i-a asigurat din nou de sprijin.

358 afișări
Imaginea articolului Ponta le-a spus din nou poliţiştilor că ştie cu ce greutăţi se confruntă ca dotare

Ponta le-a spus din nou poliţiştilor că ştie cu ce greutăţi se confruntă ca dotare (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Ştiu cât de dificil este să asigurăm funcţionarea parcului auto, ştiu ce se întâmplă când motocicliştii de la circulaţie se gândesc că vine iarna şi au cauciucuri de vară, ştiu ce se întâmplă atunci când sunteţi evacuaţi în urma unor procese dubioase din sedii care aparţin Poliţiei sau Ministerului de Interne, toate aceste lucruri le rezolvăm împreună în munca de zi cu zi şi cred că meritaţi din partea mea, ca prim-ministru, tot sprijinul şi consideraţia atâta timp cât vă faceţi datoria", le-a spus Ponta participanţilor la eveniment.

El a apreciat că ministerul are cea mai solidă echipă de conducere, că ministrul de resort, Gabriel Oprea, este "un coleg şi prieten foarte dificil", dar singurul capabil să-l convingă pe ministrul bugetului, Liviu Voinea, să plătească poliţiştilor toate datoriile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici