Ponta: Mă duc "cu toată inima" la Înalta Curte, ca martor în dosarul Referendumului

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, luni, că va merge "cu toată inima" la Înalta Curte, ca martor în Dosarul referendumului, el arătând că ştie foarte bine ce s-a întâmplat în 2012 şi că nu a existat "nicio lovitură de stat şi nicio fraudă".

137 afișări
Imaginea articolului Ponta: Mă duc "cu toată inima" la Înalta Curte, ca martor în dosarul Referendumului

Ponta: Mă duc "cu toată inima" la Înalta Curte, ca martor în dosarul Referendumului (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Ponta a precizat că nu a fost şi nici nu va fi citat la Înalta Curte, ci se va prezenta în caliatte de martor al apărării.

"Nu am fost citat şi nici nu voi fi citat. Am înţeles că avocatul domnului Dragnea mă va înştiinţa şi pe mine, pentru că sunt martorii ceruţi de către avocatul apărării şi atunci avocatul apărării s-a angajat în faţa instanţei că ne anunţă", a spus Ponta.

El a arătat că se va prezenta "cu toată inima" în faţa instanţei.

"Imediat ce mă anunţă, mă duc cu toată inima pentru că ştiu foarte bine ce s-a întâmplat atunci şi ştiu foarte bine că nu a fost nicio lovitură de stat, că nu a fost nicio fraudă, că dacă era nu-l mai votam pe domnul Hellvig la SRI , ce naiba..,", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor în dosarul Referendumului, după ce instanţa supremă a admis cererea apărării lui Liviu Dragnea în acest sens, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Decizia a fost luată după ce avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanţa supremă, audierea premierului Victor Ponta şi a 18 coordonatori judeţeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului preşedinte Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici