Ponta: România are cea mai bună imagine la creşterea economică şi cea mai proastă la integrarea romilor

România are cea mai bună imagine din Europa în ceea ce priveşte creşterea economică, dar are în continuare cea mai proastă imagine în ceea ce priveşte capacitatea de integrare a comunităţilor defavorizate, ca de exemplu cea a romilor, a afirmat, marţi, premierul Victor Ponta.

326 afișări
Imaginea articolului Ponta: România are cea mai bună imagine la creşterea economică şi cea mai proastă la integrarea romilor

Ponta: România are cea mai bună imagine la creşterea economică şi proastă la integrarea romilor (Imagine: Shutterstock)

"Una din cele mai mari provocări pentru perioada 2014-2020 este să folosim corect şi eficient fondurile europene, şi nu doar cele ale României, pentru a avea rezultate concrete în ceea ce priveşte integrarea tuturor comunităţilor defavorizate, în primul şi în primul rând mă refer aici la romi, pentru că în Europa, în acest moment, România are cea mai bună imagine în ceea ce priveşte creşterea economică şi are în continuare cea mai proastă imagine privind capacitatea de integrare a diverselor comunităţi defavorizate", a spus Ponta, în cadrul unei conferinţe la Ministerul Muncii.

El a arătat că fondurile europene pe care România le are la dispoziţie trebuie utilizate pentru a se "lucra la această parte care încă nu funcţionează bine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici