Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Midia şi Mangalia, închise din cauza vântului puternic

Porturile maritime Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Midia şi Mangalia au fost închise din cauza vântului puternic, potrivit unei informări a Centrului Infotrafic, remise miercuri seară.

96 afișări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina vântului puternic, porturile maritime din judeţul Constanţa (Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea, Midia şi Mangalia) au fost închise.

Mai multe judeţe din centrul şi estul ţării sunt, de miercuri după-amiază până joi dimineaţă, sub avertizare cod portocaliu de ninsori, ploi şi vânt, iar 29 de judeţe şi Bucureştiul sunt sub avertizare cu cod galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici