Premierul Ungariei participă la înmormântarea tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo, la Cluj-Napoca - FOTO

Premierul Ungariei, Orban Viktor, participă, joi, la Biserica reformată din centrul municipiului Cluj-Napoca, la slujba de înmormântare a tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo, care a decedat în 15 ianuarie şi care urmează să fie îngropat în Cimitirul central.

3102 afișări
Imaginea articolului Premierul Ungariei participă la înmormântarea tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo, la Cluj-Napoca - FOTO

Premierul Ungariei participă la înmormântarea tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo, la Cluj-Napoca (Imagine: Dan Horia Tautan/Mediafax Foto)

Orban Viktor a sosit, joi, la Biserica reformată de pe Strada Mihail Kogălniceanu, din Cluj-Napoca, în jurul orei 13.00, şi şi-a prezentat condoleanţele familiei lui Tokes Laszlo.

La slujba de înmormântare a tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo participă câteva sute de persoane.

Premierul Ungariei va susţine un discurs după slujba de înmormântare alături de Episcopul Reformat al Ardealului, Kato Bela, decanul Institutului Teologic Reformat, Adorjani Zoltan, şi de preotul romano-catolic Kovacs Sandor.

În jurul orei 14.00, în cimitirul central va avea loc ceremonia de înmormântare a tatălui europarlamentarului Tokes Laszlo.

Orban Viktor va părăsi Cluj-Napoca în jurul orei 17.00.

Tokes Istvan, tatăl lui Tokes Laszo, a decedat în 15 ianuarie, la vârsta de 99 de ani. El a fost episcop vicar al Episcopiei Reformate a Ardealului şi profesor la Institutul Teologic Reformat din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici