Primăria Capitalei vrea să cumpere autoturisme şi utilitare de peste două milioane de lei

Primăria Capitalei cumpără 20 de autoturisme cu tracţiune integrală, de culoare negru metalizat, cinci autoturisme albe, cu motor hibrid, dar şi două autoutilitare, fiecare fiind estimat la circa 15.000 de euro bucata, fără TVA, valoarea totală a acestora urmând să fie de peste două milioane de lei.

725 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei vrea să cumpere autoturisme şi utilitare de peste două milioane de lei

Primăria Capitalei vrea să cumpere autoturisme şi utilitare de peste două milioane de lei

Potrivit caietului de sarcini, cele 20 de autoturisme trebuie să aibă o gardă de la sol de 205 mm, lunetă degivrantă, ştergător lunetă, vopsea metalizată şi culoare neagră. Motorul va fi de maximum 1500 cmc şi trebuie să dezvolte o putere de minim 80 kw, adică minimum 120 de cai putere. Norma de poluare va fi Euro 6. Consumul urban trebuie să fie de cel mult 5 l/100 km, iar cel extraurban de maximum 4,7l/100 km. Dintre acestea, 12 trebuie să aibă cutie de viteze manuală 6+1R, iar celelalte 8 cutie de viteze automată.

De asemenea, autoturismele trebuie să aibă computer de bord, închidere centralizată din cheie, radio CD-MP3 player cu patru difuzoare, covoraşe de interior faţă-spate , iar roţile trebuie să fie cu jante din aliaj uşor. Geamurile faţă-spate trebuie să fie acţionate electric, oglinzile retrovizoare exterioare să fie acţionate electric şi să fie degivrante, iar autoturimele să aibă instalate sisteme de alarmă cu telecomandă.

Valoarea estimată a celor 20 de autoturisme este de 1,361,344.50 lei fără TVA, adică de circa 300.000 de euro la care se adaugă TVA.

Totodată, Primăria Generală a Capitalei vrea să achiziţioneze şi cinci autoturisme hibride, a căror valoare estimată este de 340.336,18 lei fără TVA.

Acestea trebuie să aibă caroserie Hatchback, cinci locuri, culoare albă, benzină, motor de maximum 1500 cmc care să dezvolte o putere de minimum 60 CP, iar consumul mixt nu trebuie să depăşească 3,5 l/100 km.

De asemenea, Primăria vrea să cumpere şi două autovehicule utilitare, de culoare albă, care să îndeplinească mai multe condiţii, printre care motor diesel de maximum 1500 cmc, minim 90 de cai-putere, aer condiţionat, computer de bord, iar compartimentul de marfă să aibă un volum util de 3300 dmc.Valoarea estimată a acestora este de 136,134.45 lei fără TVA.

Potrivit cerinţelor suplimentare din caietul de sarcini, câştigătorul licitaţiei va fi cel care va efectua înmatricularea, cu împuternicire din partea Municipiului Bucureşti, numerele nu vor fi preferenţiale. De asemenea, furnizorul va încheia poliţele de asigurare obligatorie şi facultativă, iar autoturismele vor trebui să fie echipate cu anvelope all season. Costurile rezultate din cerinţele suplimentare vor fi suportate de furnizor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici