Primarul municipiului Rovinari a murit într-o cameră de hotel din judeţul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari, din judeţul Gorj, Dorin Filip, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, într-o cameră de hotel din judeţul Tulcea, el participând în această perioadă la o întrunire alături de alţi edili din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2632 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Rovinari a murit într-o cameră de hotel din judeţul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari a murit într-o cameră de hotel din judeţul Tulcea

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 9.00, despre faptul că Dorin Filip, primarul din Rovinari, a fost găsit decedat într-o cameră a unui complex hotelier din Murighiol, acolo unde era cazat.

Oamenii legii nu au descoperit urme de violenţă pe corpul bărbatului şi continuă cercetările pentru a stabili motivul pentru care primarul a încetat din viaţă.

Potrivit primelor informaţii, edilul a fost găsit mort în camera de hotel în care era cazat, primele date conducând spre ipoteza că acesta ar fi suferit un infarct.

Dorin Filip se afla în judeţul Tulcea pentru a participa la o reuniune alături de alţi primari din ţară.

Fiip a fost ales în funcţia de primar al municipiului Rovinari în anul 2004, el fiind la al treilea mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici