Primul brand de modă din România care va urca pe podium la Săptămânei Modei de la Milano

Rhea Costa devine primul brand de modă din România inclus de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano, alături de branduri precum Alberta Ferreti, Ermanno Scervino, Fendi, Gucci, Vionnet, Giorgio Armani sau Prada, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii mărcii.

3617 afișări
Imaginea articolului Primul brand de modă din România care va urca pe podium la Săptămânei Modei de la Milano

Primul brand de modă din România care va urca pe podium la Săptămânei Modei de la Milano

Rhea Costa prezintă colecţia Primăvară/Vară 2018 în cadrul unei expoziţii speciale, joi 21 septembrie, începând cu ora 14:00, în Sala Cavallerizze (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia).

“Includerea de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano este un pas firesc în parcursul Rhea Costa, după doar 5 ani în care colecţiile noastre au fost o prezenţă constantă, sezon de sezon, în magazine selecţionate din Italia. Prezentarea colecţiei în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeaşi măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creaţiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine şi puternice.”, spune Andreea Constantin, designerul şi fondatorul Rhea Costa. 

Lansat în 2009, Rhea Costa este astăzi un brand internaţional, colecţiile Rhea Costa Day to Night, Ready to Wear, Evening şi Bridal, precum şi colecţia pentru copii lansată anul acesta, Mini Rhea regăsindu-se în fiecare sezon în selecţia a peste 50 de magazine multibrand şi department stores din Europa Centrală, Rusia, Asia, Orientul Mijlociu.

Printre vedetele internaţionale  care au ales să poarte creaţiile designerului Andreea Constantin pe covorul roşu şi în alte apariţii publice se numără Kate Beckinsale, Ciara, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Demi Lovato, Kelly Rowland sau Catherine Zeta-Jones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici