Primul copil născut cu noul coronavirus din România a fost externat împreună cu mama lui

Primul copil născut cu noul coronavirus a fost externat, vineri, împreună cu mama lui, după ce ambii au primit două rezultate negative în urma testării.

1811 afișări
Imaginea articolului Primul copil născut cu noul coronavirus din România a fost externat împreună cu mama lui

Primul copil născut cu noul coronavirus din România a fost externat împreună cu mama lui

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că atât mama cât şi copilul sunt externaţi în stare bună.

„Ambii au o stare bună şi au primit două rezultate consecutive negative ale testării SARS CoV-2”, a spus Ştefan.

Bebeluşul s-a născut la Maternitatea din Sibiu în data de 11 iunie, iar primul test a ieşit pozitiv pentru coronavirus, mama sa, o femeie de 26 de ani, fiind, de asemenea, bolnavă.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, marţi, despre acest caz, că este o anchetă în curs, iar întrebat dacă este posibil ca bebeluşul să se fi infectat în timpul sarcinii, Tătaru a spus că trebuie aşteptat rezultatul anchetei şi văzută evoluţia cazului. Tătaru a fost întrebat şi dacă se poate vorbi despre o schimbare a tulpinii coronavirusului, acesta precizând că deocamdată nu se poate discuta aşa ceva: „Specialiştii, după anchetă, vor face şi o evaluare şi vor trage o concluzie”, a răspuns ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici