Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întors din Elveţia

Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întors, marţi, în România, după ce au stat în Elveţia mai multe zile alături de Regele Mihai, care este grav bolnav.

3883 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întors din Elveţia

Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întors din Elveţia (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Familiei Regale, Alteţa Sa Regală Principesa Maria, cea mai tânără fiica a Regelui Mihai se află, de miercuri, în Elveţia, pentru a fi alături de Rege.

"Alteţele Lor Regale Margareta, Custodele Coroanei şi Principele Radu s-au întors în ţară de miercuri", mai informează Familia Regală.

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică în urma deteriorării stării de sănătate şi a unei intervenţii chirugicale suferite în Elveţia. El este internat într-o clinică medicală din Lausanne şi se află "într-o stare de accentuată slăbiciune fizică", a comunicat, săptămâna trecută, Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regele Mihai I.

"Majestatea Sa Regele Mihai I se află internat, de cinci zile încoace, într-o clinică medicală din Lausanne. Din motive de respect faţă de suferinţa Majestăţii Sale, numele clinicii nu va fi făcut public.Regele este într-o stare de accentuată slăbiciune fizică şi primeşte tratament permanent. Starea sa este, până în acest moment, staţionară şi medicii sunt de părere că evoluţia prezintă relativă stabilitate", preciza sursa citată.

Regina Ana se află în reşedinţa privată din Elveţia şi a fost informată de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. "Regina este într-o stare de sănătate stabilă şi urmează un tratament obişnuit vârstei Majestăţii Sale", a mai comunicat Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regele Mihai I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici