PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în weekend, în ţară, la Bucureşti şi la munte

Sâmbătă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ceaţă mai ales dimineaţa şi noaptea în zonele joase. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte.

908 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în weekend, în ţară, la Bucureşti şi la munte

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în weekend, în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Shutterstock)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4 ... 6 grade.

MUNTE

Deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

DUMINICĂ

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în jumătatea vestică a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -2 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

MUNTE

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali unde vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici