PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde local va ploua, dar şi în sud-estul teritoriului, unde ploile vor fi posibile pe suprafeţe mici. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul şi în estul ţării, Informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

774 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri

PROGNOZA METEO: Vremea se va menţine deosebit de caldă. Ce temperaturi vor fi luni şi marţi

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 8...9 grade în depresiuni până la 19...20 de grade pe litoral. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă în sud-est.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

MIERCURI

Valorile de temperatură vor marca o scădere faţă de ziua precedentă în aproape toată ţara, dar în special în regiunile intracarpatice, astfel că cele maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade. Cerul va prezenta înnorări temporare; ziua va ploua local în vestul, centrul şi nordul teritoriului, cu precădere la munte, iar în restul zonelor ploile se vor semnala pe spaţii retrânse, mai ales noaptea. Izolat vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici