Prognoza METEO | Ger cumplit în noaptea de miercuri spre joi: Unde se vor înregistra minus 23 de grade

În noaptea de miercuri spre joi se vor înregistra minus 23 de grade în estul Transilvaniei, asta după ce, în noaptea de marţi spre miercuri temperaturile au ajuns la minus 21 de grade în Rădăuţi. De asemenea, în Bucureşti se vor înregistra minus 10 grade în noaptea de miercuri spre joi.

8477 afișări
Imaginea articolului Prognoza METEO | Ger cumplit în noaptea de miercuri spre joi: Unde se vor înregistra minus 23 de grade

Prognoza METEO | Ger de crapă pietrele în noaptea de miercuri spre joi: Unde se vor înregistra minus 23 de grade

Cea mai scăzută temperatură din noaptea de marţi spre miercuri s-a înregistrat în Rădăuţi, judeţul Suceava, unde termometrele au arătat minus 21,3 grade Celsius.

De asemenea, spun meteorologii, şi în estul Transilvaniei, în zona Joseni, s-au înregistrat minus 21 de grade Celsius.

„În ceea ce priveşte zona Moldovei, temperaturi atât de scăzute nu se înregistrează foarte des, asfel că în noaptea de miercuri spre joi nu vor mai fi valori atât de scăzute. Pe de altă parte, în estul Transilvaniei temperaturile vor fi şi mai scăzute, şi cel mai probabil, în zonele Miercurea Ciuc, Joseni sau Târgu Secuiesc vor fi temperaturi de minus 23 de grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Robert Manta, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, în noaptea de miercuri spre joi, în Muntenia (inclusiv Bucureşti), Oltenia şi Dobrogea vor fi minus 10 grade, iar în vestul Transilvaniei va fi mai cald şi se vor înregistra temperaturi minime de minus 5 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici