PROGNOZA METEO: Vremea se va răci. Ce temperaturi vor fi vineri

Vineri, vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii pe arii extinse în sudul şi estul ţării, local în centru şi izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie în Dobrogea, predominant ploi în Oltenia şi Muntenia şi precipitaţii mixte în rest.

1344 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vremea se va răci. Ce temperaturi vor fi vineri

PROGNOZA METEO: Vremea se va răci. Ce temperaturi vor fi vineri

La munte vor predomina ninsorile. Izolat în sud-estul ţării cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Vântul se va intensifica seara şi noaptea în majoritatea regiunilor, dar în special în zona de munte, unde temporar va viscoli ninsoarea. Vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 1...2 grade în estul Transilvaniei până la 12...13 grade pe litoral. Temperaturile minime se vor situa între -4 şi 6 grade.

La Bucureşti, vremea se va răci. Cerul va fi noros şi temporar va ploua. Vântul se va intensifica seara şi noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 3...4 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici