Proiectul "Via Sport" pe Bulevardul Kiseleff, prelungit cu două săptămâni

Proiectul "Via Sport" a fost prelungit cu două săptămâni, la solicitarea bucureştenilor, în perioada 16 iulie - 8 august peste 40.000 de participanţi transformând Bulevardul Kiseleff în cea mai mare arenă de sport în aer liber din Capitală, a anunţat, luni, Primăria Municipiului Bucureşti.

156 afișări
Imaginea articolului Proiectul "Via Sport" pe Bulevardul Kiseleff, prelungit cu două săptămâni

Proiectul "Via Sport" pe Bulevardul Kiseleff, prelungit cu două săptămâni (Imagine: Franck Hamel/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Primăriei Capitalei, peste 40.000 de bucureşteni de toate vârstele au optat pentru relaxare şi activitate sportivă, în weekend, pe Bulevardul Kiseleff, în cadrul proiectului "Via Sport".

La fiecare sfârşit de săptămână, începând de vineri, ora 22.00, până duminică, la ora 14.00, aceştia au avut acces liber la tenis de masă şi de picior, fusbal, badminton, baschet şi au avut posibilitatea de a se plimba cu bicicletele puse la dispoziţie de Cicloteque, potrivit Primăriei Capitalei.

Pe parcursul celor patru weekend-uri organizatorii au adus îmbunătăţiri proiectului, venind astfel în întâmpinarea opiniilor participanţilor. Aceştia s-au bucurat de o serie de surprize, printre care concursuri cu premii şi prezenţa unor nume mari ale sportului românesc. Pe arena "Via Sport" s-au întrecut, în partide amicale, Monica Roşu şi Silvia Stroescu, gimnaste medaliate cu aur în 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena, Florin Prunea, manager sportiv la Clubul Dinamo Bucureşti, Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ionel Ganea, antrenor secund la Dinamo Bucureşti şi echipa de baschet Steaua Turabo.

La finalul celor patru săptămâni, participanţii s-au declarat încântaţi de această iniţiativă şi au afirmat că îşi doresc ca "Via Sport" să rămână deschisă în continuare, a precizat municipalitatea.

Astfel, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucureşti, organizatorii vor extinde durata activităţii pe "Via Sport" şi în weekend-urile 13-15 august şi 20-22 august. Toţi cei care iubesc sportul vor avea posibilitatea de a se bucura în continuare de mişcare în aer liber într-o locaţie centrală.

"Faptul ca Via Sport este un proiect de succes am tot spus. Numărul foarte mare de participanţi, precum şi lipsa oricărui incident confirmă acest lucru. Ce m-a surprins însă foarte tare a fost reacţia celor prezenţi, atitudinea lor faţă de acest eveniment. În momentul în care am observat că majoritatea celor prezenţi ne solicită să continuăm acest proiect, am hotărât să facem demersurile necesare. (...) «Autorul moral» al prelungirii evenimentului sunt cei peste 40.000 de oameni prezenţi pe Via Sport până acum, de aceea către ei se duc mulţumirile noastre" a declarat managerul Partener Eventness, Dan Serbulea.

Iniţiat şi implementat de agenţia Eventness, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, "Via Sport" îşi propune să devină o alternativă de divertisment pentru bucureştenii care nu pleacă din Capitală la sfârşit de săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici