Radu Timofte, deferit justiţiei de procurorii DNA

Fostul şef al SRI Radu Timofte şi alţi patru foşti şi actuali angajaţi ai Serviciului, au fost deferiţi justiţiei de procurorii DNA, care-i acuză de fals şi abuz în serviciu în legătură cu achiziţionarea locuinţei de serviciu atribuite lui Timofte.

162 afișări
Imaginea articolului Radu Timofte, deferit justiţiei de procurorii DNA

Radu Timofte, fostul director al SRI (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Alături de Timofte, acuzat de instigare la abuz în serviciu şi două fapte de fals, au mai fost trimişi în judecată Virgil Turcu, fostul şef al Direcţiei Logistice din SRI, Dumitru Ionete, fost consilier al adjunctului directorului SRI, ofiţerul SRI Gheorghe Robu şi fostul ofiţer SRI Ion Tudor, cu toţii acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Ultimii trei au fost membri ai comisiei de verificare a îndeplinirii condiţiilor legale de vânzare şi a oportunităţii vânzării locuinţelor de serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici