Raportul intern al SRI, prezentat Comisiei de control, în absenţa directorului Florian Coldea

Raportul intern al SRI, realizat în urma acuzaţiilor Elenei Udrea, este prezentat luni, la această oră, Comisiei parlamentare de control a Serviciului de către o comisie internă a SRI, la dezbaterea sa urmând să absenteze directorul interimar al Serviciului, Florian Coldea.

1758 afișări
Imaginea articolului Raportul intern al SRI, prezentat Comisiei de control, în absenţa directorului Florian Coldea

Raportul intern al SRI, prezentat Comisiei de control, în absenţa directorului Florian Coldea

Comisia internă a SRI, care a realizat ancheta internă în urma acuzaţiilor Elenei Udrea, prezintă acest document comisiei parlamentare.

Senatorul PSD Daniel Savu a fost întrebat dacă raportul intern de anchetă a fost înaintat comisiei parlamentare.

"Da, dar vine chiar generalul care l-a făcut. Ăsta e un capitol separat, raportul intern (…) E în dezbatere (subiectul legat de acuzaţiile Elenei Udrea, n.r.), dar vine raportul intern care se prezintă în lipsa domnului general Coldea, pentru că este o chestie de subordonare. După ce mai avem întrebări de pus vine şi raportul, ne facem o imagine completă. Dar vrem ca la întrebări să stea şi cei care au făcut raportul ăsta, ca să ştim ce vrem noi să întrebăm", le-a spus senatorul PSD jurnaliştilor care aşteaptă concluziile audierilor.

El a menţionat că generalul Coldea va pleca de la audieri în momentul prezentării raportului, document care nu a fost înaintat Comisiei înaintea şedinţei de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici