Restaurantul Trattoria Il Calcio din Herăstrău, închis de Garda Financiară pentru că nu emitea bon fiscal

Un restaurant din Parcul Herăstrău a fost sancţionat de Garda Financiară, în urma unui control, cu suspendarea activităţii timp de trei luni, pentru că nu emitea bon fiscal, surse autorizate declarând pentru MEDIAFAX că este vorba despre Trattoria Il Calcio.

1088 afișări
Imaginea articolului Restaurantul Trattoria Il Calcio din Herăstrău, închis de Garda Financiară pentru că nu emitea bon fiscal

Restaurantul Trattoria Il Calcio din Herăstrău, închis de Garda Financiară pentru că nu emitea bon fiscal (Imagine: www.trattoriailcalcio.ro)

O echipă de comisari din cadrul Comisariatului General al Gărzii Financiare a verificat, miercuri seară, activitatea unui restaurant foarte frecventat din Parcul Herăstrău din Capitală şi a constatat încălcarea obligativităţii legale de emitere a bonului fiscal pentru produsele comercializate, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Comisarii au dispus sancţionarea cu amendă contravenţională în cuantum de 8.000 de lei, confiscarea sumelor reprezentând încasări fără acte de provenienţă legale şi suspendarea pentru trei luni a activităţii restaurantului verificat.

Potrivit unor surse autorizate, restaurantul respectiv este Trattoria Il Calcio Herăstrău.

Contactat de MEDIAFAX, managerul lanţului de restaurante Trattoria Il Calcio, Mugurel Stancu, nu a dorit să comenteze aceste informaţii, el spunând că nici nu confirmă, nici nu infirmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici